Till toppen

Plastföräldrar


Under en veckas tid är vi plastföräldrar till denna lilla stjärt. Stjärten tillhör en vovve vid namn Maja. Hennes päron är för tillfället (5 månader) i Thailand och lever loppan.Här ser ni hennes signatur-pose. Hon måste alltid ligga med underdelen av kroppen på någon har vi märkt efter mycket omfattande tester.

0 kommentarer

Preggo byxor

Well today was the day. Efter att mina wrup byxor gått sönder och att mina vanliga höga jeans börjar spänna en del över magen var det alltså dags att införskaffa ett par mamma-brallor. Jag kallar denna mycket vackra spegelpose för release-your-inner-Victoria-secret-model. Hade bråttom hem så därav denna skillade bild. 
 
 
Det läskiga är inte att de kostade 600 spänn(!!) utan det är att jag troligtvis kommer att bo i dessa även efter graviditeten. Varför har man inte alltid en enorm mudd över magen? Mudden är dock lite för stor än så länge. Men troligtvis växer jag väl i den. Får se till att vara samma storlek nästa gång jag är gravid så att jag kan använda dessa mer än bara 4 månader. 
0 kommentarer

Peanuts releasekalas

Igår hade vi ett litet releasekalas för Peanut där vi avslöjade vad det är som gömmer sig i magen på mig. Någon form av människa är det såklart (eller tror jag) men om det var en liten kille eller tjej visste vi inte. På sista ultraljudet bad vi barnmorskan att inte säga något utan att skriva ner det på en lapp som hon la i ett kuvert. Sedan lämnade vi in kuvertet till ett bageri som gjorde en stor tårta där de fick uppdrag att färga grädden i antingen blått eller rosa beroende på vad som stod på lappen. Så inte ens jag eller Emil visste förrän vi skar i tårtan.
 
 
När alla kom till det lilla minikalaset så fick de ta på sig en klädnypa som jag målat i blått och rosa beroende på vad det trodde. Spännande nog så blev det exakt lika bland rösterna. Gästerna fick även tävla med en liten lapp där vi kommer kommer att bjuda vinnaren och deras "plus one" på en 3 rätters hos oss. Alla fick skriva ner kön, födelsedatum och vikt. Den som kommer närmast blir alltså vinnare. 
 
 
Vi bjöd på mat, glögg, pepparkakor och chokladbollar med strössel i olika färger som jag färgat med karamellfärg. Men tillslut var det dags att skära i tårtan. Emil blev helt plötsligt supernervös och jag hade verkligne ingen aning om vad jag hoppades på att det skulle bli. Men då ja inte har varit galet hormonell (enligt Emil) och både farmor, mamma, min bror och Emils mamma fick en pojke först så lutade jag mer åt att det var en kille. 
 
 
Och som ni ser på tårtan så blev svaret.... en flicka! Yayy! Nu kan vi alltså sluta kalla Peanut för en "den" och börja säga hon. Blev verkligen överlycklig när jag såg den rosa grädden men jag hade antagligen blivit lika lycklig om den hade varit blå haha. 
 
Hälften av deltagarna slog därmeds ut i tävlingen och alla de som röstat på tjej är kvar. Så nu är nästa stora fråga. Vilket datum kommer HON att titta ut?
0 kommentarer