Till toppen

Armhålor och kalas

Hej småfisar! Ännu en grym helg har gått och jag har haft så sjukt roligt. Det har varit allt från middagar till 30-årsfest. Dessutom har vi hunnit fixa en hel del med badrummet så nu äntligen är allt klart förutom spottarna i taket och en spegel som ska upp. Yayy! 
 
Igår gjorde jag min andra laserbehandling hos Susanna på 5 Sinnen i Jönköping. När jag berättade om detta senast på bloggen så haglade det in frågor via Facebook och SMS. Så jag tänkte att jag svarar på några av dom här. Kortfattat så tar behandlingen ca 10 min per gång och det gör inte ont ett dugg! Man har en kylande kräm i armhålorna och det enda man känner är en ljummen lampa som hon drar fram och tillbaka. Det är alltså inget smättande som om någon smätter dig med gummiband som vissa äldre maskiner ger en känsla av. En annan bra sak, till skillnad från när man vaxar sig, så behöver man inte låta håret växa ut. Utan man ska alltså komma till behandlingen nyrakad vilket är kanon. Då slipper man gå runt i 2 månader med en buske under armarna utan kan raka sig som vanligt. Har ni några fler frågor så kan ni ju alltid slänga iväg ett mail till Susanna, hon är jättesöt och superduktig verkligen! 
 
 
Blev så glad när hon berömde mig för hur lite hår jag hade under armarna hahah Har aldrig fått beröm för mina armhålor innan. Men någon gång måste ju vara den första. 
0 kommentarer