Till toppen

Nu är badrummet klart!

Hej bärfisar! Jag har letat och letat men hittar ingen bra förebild på badrummet. Men jag hittade en från när vi hade rivit ner alla väggarna och plockat ut toan, handfat och duschkabinen. Så nu har jag försökt skissa lite nedan så att ni ändå ska kunna tänka er in i hur det såg ut.
 
 
 
Längst in på högersidan var det en toalett och mitt emot (där pallen är) var det ett handfat. Till denna toa fanns ingen dörr utan mellan de rosa väggarna på skissen så hängde det en gardin. Till vänster om verktygen som ligger på golvet i bilden stod det en enorm duschkabin som tog upp hela den ytan.
 
 
Men så nu är vi äntligen finito! Här ser nu då nya väggen som vi satte upp (vi har inte fått dit sista golvlisten än). I badrummer så har vi vitt högblankt kakel på väggarna och klinkergolvet är helsvart skiffer. Åhhh jag vet inte riktigt vad jag älskar mest i badrummet; det nya handfatet med den coola kranen, duschen som är som ett vattenfall, spegeln som har inbyggda lampor i sig eller det faktum att det nu finns en dörr :D  
 
 
Nu gillar jag ju vårt lilla badrum bättre än det stora! Får la flytta in hit så kan jag och Emil ha varsitt.
1 kommentarer

Viva Italia

Hej korvar! Just nu sitter jag och hjälper min svägerska och hennes dotters gymnasitklag med lite tryck till deras lagtröjor. De ska ner till Italien och ville ha ett "coolt" tryck på ryggen. De har fått lite olika förslag men det är dessa två skisser som är i final.  Nu ska de visa upp dem för resten av kidsen så får de rösta på vilken de gillar bäst. Vilken hade du röstat på?
 
 
 
By the way! Nu har vi äntligen slitigt färdigt med badrummet. Ska försöka visa er bilder imorgon. Har försökt hitta förebilderna men jag vet inte vart de har tagit vägen. Så sjukt skönt att folk nu slipper köa till vår stora toa eller räserkissa på vår gamla toa utan dörr :) Smell ya later babes!
0 kommentarer

Armhålor och kalas

Hej småfisar! Ännu en grym helg har gått och jag har haft så sjukt roligt. Det har varit allt från middagar till 30-årsfest. Dessutom har vi hunnit fixa en hel del med badrummet så nu äntligen är allt klart förutom spottarna i taket och en spegel som ska upp. Yayy! 
 
Igår gjorde jag min andra laserbehandling hos Susanna på 5 Sinnen i Jönköping. När jag berättade om detta senast på bloggen så haglade det in frågor via Facebook och SMS. Så jag tänkte att jag svarar på några av dom här. Kortfattat så tar behandlingen ca 10 min per gång och det gör inte ont ett dugg! Man har en kylande kräm i armhålorna och det enda man känner är en ljummen lampa som hon drar fram och tillbaka. Det är alltså inget smättande som om någon smätter dig med gummiband som vissa äldre maskiner ger en känsla av. En annan bra sak, till skillnad från när man vaxar sig, så behöver man inte låta håret växa ut. Utan man ska alltså komma till behandlingen nyrakad vilket är kanon. Då slipper man gå runt i 2 månader med en buske under armarna utan kan raka sig som vanligt. Har ni några fler frågor så kan ni ju alltid slänga iväg ett mail till Susanna, hon är jättesöt och superduktig verkligen! 
 
 
Blev så glad när hon berömde mig för hur lite hår jag hade under armarna hahah Har aldrig fått beröm för mina armhålor innan. Men någon gång måste ju vara den första. 
0 kommentarer