Till toppen

Kenza

Jag satt igår och funderade på om jag hade någon förebild och idol. Det kankse låter dumt men jag kom fram till att jag avgudar Kenza. Hon har en skön personlighet, assnygg stil och är en framgångsrik karriärskvinna som vet vad hon vill. Vi tjejer är alldeles för dåliga på att höja varandra till skyarna. Och är det någon jag skulle buga för så är det henne. När jag blir stor vill jag bli som Kenza.
 
GE MIG DEN GARDEROBEN!
 
0 kommentarer

skvaller-fika-tarmen

Hej mina småfisar! Idag tog jag mig faktiskt ut på morgonen och gick en power walk, trots regnet. Applåder! Heja mig! Lyckligtvis har denna dagen gått mycket bättre än igår. Inget blod eller hoppande ut ur fönster än så länge.

Har precis varit på Condeco som öppnat i Jönköping och fikat med några tjejkompisar. Även om det inte var så länge så är det skönt att skvallra av sig lite då och då. Undrar om skvaller är något medfött hos kvinnor. Liksom som att det finns en liten del i kroppen som inte män har som skapar ett sug efter skvaller och fika, skvaller-fika-tarmen :) 
 
Idag på jobbet. Inget kan stoppa mig från att ta den perfekta bilden :D
0 kommentarer

Är det fredag den 13:e?

Min dag i korthet

Satte klockan på 05:45 för att jag skulle ut och Power Walka. När jag väl hade vaknat tagit mig ur sängen ser jag att det spöregnar


Jag är, då jag varit uppe i flera timmar, i god tid när jag ska åka till jobbet när jag inser att hemmanycklarna inte är här. Emil har redan åkt och svarar inte på mobilen. Såklart finns det ingen extranyckel heller. Hur ska jag kunna låsa och lämna huset? Jo jag får låsa från insidan och hoppa ut genom ett fönster (med matlåda och allt). NINJA STYLE!! Sedan får jag stänga fönstret utifrån och se till att den fastnar i haspen.

Sätter mig i bilen och kör iväg. Precis när jag svänger ut från huset börjar tanklampan lysa. 

Åker till tankstationen och inser att jag glömt kontokortet hemma... Som numera då är inlåst.

Resten av dagen går väldigt bra tills att jag ligger hemma och skrattar lite.Då ser jag helt plötsligt på tröjan. Hmm är det blod? Sen känner jag att jag blir lite snuvig och ja... då forsar det näsblod över hela mig. 0 kommentarer