Till toppen

Fast i tullen

Här kommer en liten snurrig film från några av de få ställen vi var på i USA. Vi var ju borta i 3 veckor så vi han med en hel del. Men tyvärr fick man inte filma överallt och på vissa ställen kunde jag inte snurra utan att slå Selfiesticken i huvudet på folk.

 (ser ni Emil i Red Woods)
 
Vet inte hur många som kom fram och frågade mig om min selfiestick och vart man kunde köpa en. Man ser på flera av de bilderna vi tagit att folk i bakgrunden tittar på oss haha. Men det var nog något av de bästa inköpen jag gjort inför en resa. Nu behöver vi aldrig mer be någon om hjälp för att fota oss!

Ett tips däremot är att inte ha den i handbagaget. Blev stoppad i tullen i både Köpenhamn och Toronto när vi flög dit. De undrade vad det var för "vapen" jag hade med mig. När den är ihopfälld så ser den ju faktiskt ut lite som en batong. 

- Ma'm i think we have to take a look in your bag.. hmm what is this?
- It's a Sälfiestick ju know så you can täjk pictures of yourself like this *Ler fjantigt*

Så vid varje kontroll fick jag ta upp och väckla ut och visa vad det var. Alla bara skrattade åt mig. Kände mig inte alls som en nörd.
 
 Los Angeles, Las Vegas, Ventura, Santa Barbara, Monterey, San Francisco
4 kommentarer

Kommentarer

Så himl kul grej! Och kul att känna igen sig på massa ställen - längtar tillbaka! :D

Vilken kul grej att göra! :)

Svar: Ja men man ska helst inte göra det efter man har åkt en massa åkattraktioner. Kändes som att jag lekte ryskt julafton och höll på att snubbla in i en förbipasserande person :D
Pernilla

Finaste bumbi, som alltid <3

Svar: <3
Pernilla

Åh vilken härlig film! Kommer nog att sno din idé nångång i framtiden ;)

Svar: Du får sno precis hur mycket du vill! :D
Pernilla