Till toppen

En Elin i motljus

Eftermiddagen igår spenderades med Elin. Det var så sjukt längesedan vi lekte så det var skönt att få en liten energikick av henne. Tänk att min lilla spralliga plutt-Elin har blivit stor och ska flytta till Stockholm. Samtidigt som jag är superglad för hennes skull så kommer jag att sakna henne. Men det ger mig bara ännu en orsak till att besöka storstaden! Har ju fler vänner där uppe och det var ett tag sedan jag var där så det är bara att pallra sig efter flyttfåglarna.

Vi gick ner till Vättern som ligger 200 meter från mitt hus och fotade lite. Elin körde old school medan jag övade med min nya kompaktkamera. Man borde oftare ta fotopromenader och öva. Varje gång kan man lära sig något nytt och sakta men säkert bli bättre och snabbare på att få till snygga foton. (lägg till i mental to do!) Tur att man har en vän som är ett fotoproffs.
 
Så dagens två lektioner blev:
1. Ha-skit-i-förgrunden-och-en-snygg-person-i-bakgrunden-kurs
2. Hur-man-tar-snygga-bilder-i-motljus-utan-att-personen-ska-bli-helt-svart-i-nyllet-kurs

Elin skickades hem med både sand och myror i baken efter att ha modellat för mig. Men hon får se det som ett litet straff för att hon flyttar från mig! 
1 kommentarer

Kommentarer

Nu när du har börjat blogga igen kan du väl lägga upp nästa del av bröllopsberöttelsen :)

Svar: Ja men det ska jag definitivt göra! Näst inlägg från vigseln kommer i veckan :D
Pernilla