Till toppen

Poopie room

Har precis suttit och skickat iväg en offertförfrågan (snarare en novell) på vad det skulle kosta att bygga ut vår lilla toa. Just nu så har vi en toa utan dörr. Förra ägarna satte in en dusch precis utanför toan så det fick inte plats någon dörr hehe. Så nu har vi alltså en dusch som står i en hall och en toa utan dörr. Jag har jag fått sätta upp en lång och stor vit gardin som man kan dra för. Fantastiskt kul när gästerna får panikkissa i hopp om att bli klara innan någon annan kommer och rycker upp gardinen.
 
 
Som tur är så är dett inte vår huvudtoalett, utan vi har en till. Här ovan ser ni en liten snabb skiss på hur den nya toaletten skulle se ut. Just nu kan ni tänka er att det går en vägg rakt över som skiljer av duschen från toaletten och handfatet. 
 
Och medan vi ändå diskuterar hur det ser ut där man uträttar många av sina behov så kan vi ju börja rundvandringen inne på vår stora toa. Inget jättespännande men så här ser det ut för den som alltid undrat :D 
 
 
Man låter sjukt bra när man sjunger på våra toa. Akustiken är på topp. Man kanske borde ha någon konsert här inne på toan någon dag men svindyra biljettpriser och en stor dörrvakt på utsidan. Tror det skulle bli succé.
0 kommentarer