Till toppen

Körkortstrubbel

 Morgonrock / Calvin Klein / Uppercut.se

Nu är det kanske dags att fixa nytt körkort. Har dragit mig lite från att gå till en fotoautomat och ta en bild då jag alltid blir kalas-kass på bilderna. Man piffar och fluffar och sminkar och borstar. Så hoppar man glad och lycklig in i automaten. Men ut spottar maskinen bilder som ser ut som en galen tant som inte verkat sova på 20 år. Visste ni förresten att första gången jag skulle gå in på krogen med mitt första, alldeles nya körkort, så kom jag inte in. Vakten trodde att jag hade snott någon annans körkort! Han trodde inte på mig när jag sa att det var jag. Kul kväll.
 
Men nu som sagt är det dags. Idag när jag skulle hämta ut sakerna jag beställt så fick jag tvär nej. Jag hade beställt det i mitt nya efternamn, men på körkortet har jag kvar mitt gamla. Så nu har jag 2 veckor på mig att skaffa ett nytt körkort innan de skickar tillbaka mitt paket. Jag säger bara... YAY. Kan man ta fotot själv hemma?
 
2 kommentarer

Kommentarer

Det kan man! Jag ska ta nytt körkortsfoto på mig själv eftersom mitt blev stulet för 1,5 veckor sen (men har också dragit mig för att göra det.. Kom förbi så tar jag ett på dig med! :)

Men man ska tydligen kunna ta med mobilen också.. Det kanske är det man ska göra för att få tummen ur.... haha!
http://www.moderskeppet.se/webbtv/fixa-ditt-eget-korkortsfoto-pa-5-minuter/

hej, vilken strl har du på morgonrocken? hur är den i strl..? funderar på att beställa men undrar om xs/s blir för stor.. har vanliga fall xs på kläder :P

Svar: Hej hej hej! Jag har också storlek XS på kläder och min "Fluffy morgonrock" som den heter är perfekt i XS/S! Så den borde passa dig också :)
Pernilla