Till toppen

Allt om bröllop

Åh nu äntligen får jag visa de två första bilderna från min och Elins fotogrfering i söndags. Visst är hon duktig. Kvinnan med öga för att skapa underverk och konstiga gester. :) Det var så sjukt kul att stå modell igen för henne. Visste ni förresten att den 10 augusti så ska hon inte stå bakom kameran på mitt bröllop, utan framför! Elin är nämligen en av mina fina brudtärnor. <3 


När vi ändå pratar bröllop så är jag enormt taggad. För på onsdag så ska jag åka upp till Stockholm och fotas för Allt om bröllop. Jag ska bli sminkad, fixad i håret och få hoppa i en bröllopsklänning för att sedan fotas till tidningen. Det kan bli allt från en liten två cm bild i tidningen till att jag får vara med på framsidan. Jag håller alla tummar och tår för att jag ska få leka cover girl! Då kan jag bocka av en sak ut min bucket list! 
 
Modell: Jag  |  Fotograf: Nevnarien  |  Klänning: Victoria

 

2 kommentarer

Kommentarer

Elin är riktigt duktig, men du är också en väldigt passande modell, en oslagbar kombination.

Håller tummarna för att du ska få vara med på framsidan av tidningen :)

Hej!
Jag råkade av en slump hitta din blogg när jag googlade på allt om bröllop och såg att du hade varit med i deras tävling och varit omslagsbrud. Jag är med i tävlingen i år och är nu med i topp 10 i finalen. Det jag tänkte fråga dig är lite hur det gick till när du åkte och fotades.
Fick du betala resan dit själv eller stod tidningen för det? Tog det hela dagen så att du var tvungen att övernatta eller kunde du åka fram och tillbaka över dagen? Stod de i så fall för boendet eller fick du betala det själv?
Var det på en helg eller blev du tvungen att ta ledigt från jobbet?
Tacksam för svar! (du kan svara i kommentarsfältet här så går jag in och läser, jag har ingen blogg)
/johanna

Svar: Hej! Det var en jättekul upplevelse men man får stå för resan till sthlm helst själv. De betalar alltså inte resa eller boende. Jag skulle ändå till Sthlm den vardagen som tur var så det löste sig för mig ändå :) lycka till i tävlingen nu!!!
Pernilla