Till toppen

Instagram

 
Jag sticker upp till Stockholm i några dagar. Där kommer jag bland att, som jag tidigare nämnt, fotas för tidningen allt om bröllop, gå på Glossybox event och e-handelskonvent med mitt jobb (uppercut.se). Men ni kan såklart följa mig på Instagram där jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Sök på PeKaBo så hittar ni mig där :)

GADDAM VAD JAG ÄR NERVÖS INFÖR IMORGON!! 
1 kommentarer

Allt om bröllop

Åh nu äntligen får jag visa de två första bilderna från min och Elins fotogrfering i söndags. Visst är hon duktig. Kvinnan med öga för att skapa underverk och konstiga gester. :) Det var så sjukt kul att stå modell igen för henne. Visste ni förresten att den 10 augusti så ska hon inte stå bakom kameran på mitt bröllop, utan framför! Elin är nämligen en av mina fina brudtärnor. <3 


När vi ändå pratar bröllop så är jag enormt taggad. För på onsdag så ska jag åka upp till Stockholm och fotas för Allt om bröllop. Jag ska bli sminkad, fixad i håret och få hoppa i en bröllopsklänning för att sedan fotas till tidningen. Det kan bli allt från en liten två cm bild i tidningen till att jag får vara med på framsidan. Jag håller alla tummar och tår för att jag ska få leka cover girl! Då kan jag bocka av en sak ut min bucket list! 
 
Modell: Jag  |  Fotograf: Nevnarien  |  Klänning: Victoria

 

2 kommentarer

Fotografering - Rosenlund

 
Tjoho! Idag har jag och min fantastiska Elin varit ute på äventyr. Eller ja, en 2 h lång photoshoot. Det var så grymt roligt (precis som alltid)! Elin kom hem till mig vid elva och medan jag drog på mig klänningen så pysslade hon ihop en liten gloria med ståltråd och spetsband. Sedan begav vi oss iväg till vackra Rosenlunds Herrgård som ligger ca två min från mig.

Elin är verkligen sååå sjukt grym på att fota och med superklänningen jag hade på mig så fick vi verkligen till den perfekta känslan. Jag har redan fått tjuvkika på 4 av de 1000 (!) bilder vi tog och dom blev kanonbra. Men ni får vänta tills imorgon för att se dom första två. 


 
2 kommentarer