Till toppen

Passfoto

Helt plötsligt plingar det till i min mobil. Ett sms från polisen. Va fasen har Emil gjort nu tänkte jag.
"Välkommen till polisen för pass kl 17:45" 

Åh skit också. Jag som verkligen inte gjort mig fin idag. Flötigt hår och osminkad. Men tur i oturen så ska jag ändå bara använda passet en gång. Det är nämligen så att mitt pass har gått ut och jag hinner inte få igenom mitt nya efternamn då vi åker på vår honeymoon dagen efter bröllopet. Så när vi kommer hem måste jag göra ännu ett fast med mitt nya efternamn. Så utan att bry mig skuttade jag efter jobbet iväg till polisen. 
 
 
Inne på stationen säger en übersvensk (blond, söt, blåögd) polis att jag ska le men att jag absolut inte får visa tänderna. Jahopp, ännu en passregel. Det känns som att dom ändrar reglerna för hur man ska se ut varenda år. Kan man inte bara står rätt upp och ner och, för en sekund, hoppas att man kan se lite läcker ut utan att behöva langa upp polisposer. Nope, för några år sedan skulle man slänga fram örat, nästa år skulle man titta rakt fram och nu ska man le men utan tänder. Hur tror ni att mitt kort blev? Sexiiiii madda faaaakkaaa!
 
 
1 kommentarer

Visby - Hoffmaestro

 
Hey you! 
I helgen har jag varit i Visby, därmed den dåliga uppdateringen. Det är ju helt galet vilket ställe. Kändes som att vi var utomlands där vi låg under palmerna och den blåa himlen. På lördagen skulle vi se på Hoffmaestro. Och när vi ligger på förmiddagen och schteker så ser jag plötsligt... hela hoffmaestrogänget. Emil ger mig en lite irriterande blick som säger "Nej Pernilla!" Jag skiner upp och ler tillbaka med blicken "Joooo!!!" Emil suckar och glatt skuttar jag iväg till solsängen där några av killarna i bandet sitter.  

- Hej får jag ta en bild på er
- Ja men självklart!
Sedan kläcker jag ur mig.
- Försök att se snygga ut nu då! *Klick*

 
Senare på kvällen hamnade vi längst fram på konserten (filmer finns på min instagram: pekabo). Och avslutningsvis fick jag krama om hela högen. Snacka om starstrucked! 
 
 
1 kommentarer

Instagram

Ni hittar mig även på instagram
@PeKaBo

0 kommentarer