Till toppen

Maj lajf

 
 (jag för tre år sedan)

Satt och kollade igenom en massa gamla filmer för några dagar sedan och hittade den här. Ja... vad säger man. Det är ungefär det här tjejer gör när dom är ensamma hemma, hör en bra låt och råkar ha en klädroller i näven. Är väldigt nöjd att mina två prickiga korvar, Chelsie och Ajax, också fick vara med.
1 kommentarer

Semla

 
Varit på ett riktigt mödarpass idag, nämligen mitt egna! Tog verkligen i för kung och fosterland. Så nu känder jag att jag var väl värd en semla. Kanske inte den mest estetiskt vackra att titta på, men god var den. Har ni ätit någon semla i år? Äter ni den med varm mjölk eller som den är?  
0 kommentarer

Don't You Worry Child

 
 
 
Hej! Jag är tillbaka från Stockholm och jag lever, yay! Lufsar just nu runt i mysbyxor och duntofflor och bara tar det lugnt. Har även övat lite på min julklapp idag. Fick sådan inspiration när jag hörde Swedish House Mafias låt Don't You Worry Child. Så nu har jag suttit i en halvtimma och plinkat ihop detta. Känner att Robert Wells kommer att ringa mig vilken dag som helst och be mig att bli hans stand-in :)  
0 kommentarer