Till toppen

Cardboard Box Office

Ni måste spana in denna sidan! Snacka om att ha de roligaste föräldrarna i stan. Föräldrarna Lilly och Leon flyttade till ett nytt land. I och med att de inte hade många vänner i det nya landet, många flyttkartonger och en liten bebis (Orson) så bestämde de att hitta på något kul hemma. Och vad kan man säga. De lyckades!
 
 
Kan ni gissa vilka filmer det är? :D
 
3 kommentarer

Mot Stockholm

Wazzap lovers! Nu sitter jag på tåget efter en väldigt jobbig dag. Varför har den varit kass? Jo: Nr 1. Min bil är på verkstaden. Nr 2. Hade en svårt att gå upp då jag skulle vara på jobbet kl 07:00. Nr 3 När min kollega plockar upp mig inser jag att jag glömt jobbdatorn och lunchen hemma. Nr 4. Vi fick vända och kom försent till jobbet. Nr 5. Jag var tvungen att ta nytt passfoto idag i hopp om att det ska hinna bli klart tills vi är åker. Troligtvis kommer jag inte hinna få det. Nr 6. Jag blev asful på fotot. Jaja, jag får väl sätte på en post-it över bilde haha. Nr 7. Måste byta tåg tusen gånger för att komma till sthlm från jobbet.

Det ser ut som att jag har på mig en haklapp :D Stiligt!
 
Men nu är jag i alla fall äntligen på väg till Stockholm där helgen ska spenderas. Min heting till pojkvän har varit söt nog och bokat tågbiljett i första klass :) Så dagen blev genast lite bättre. Stora säten som jag kan breda ut mitt arsle på. Så nu sitter jag här och kollar på memes på 9gag.com och dricker vin. Dagen började kasst men varför inte avsluta den på topp. 

Förresten. Farbron bredvid blängde på mig när jag fotade mig själv och datorn hihi. Men det får man ta när man leker bloggare. Så det så! 
1 kommentarer

Dan efter dan efter dopparedan

God Jul småfisar! Hur har er jul varit? Jag hoppas att ni fått ätit en massa god mat och fått roliga paket av tomten. Det har jag i alla fall. Först blev det jul hemma hos mina föräldrar i Göteborg och igår var vi hos E:s föräldrar i Norrahammar. Så idag har jag tagit det lugnt hemma i Jönköping. Jag har plockat i ordning julklappar, kollat på film och bara njutit för imorgon är det back to work igen och då är det fullt ös som gäller! 

Sprang (ja jag sprang!) även till gymmet också. Körde ett stenhårt rump och magpass. När jag var helt slut så tänkte jag tillbaka på allt jag käkat i jul och så gjorde jag några reps till. Mohaha take that ass and stomache! 
 
TRX Planka
Taco Bend
 
Dagens pass:
Bulgarian Lunges - 5 kg hantlar, 3 x 8
TRX Planka - 60 sek, 45 sek, 30 sek
Benpress - 85, 3 x 12 
Taco Bend - 36 st, 24 st, 12 st
Squat fixerad skivstång - 45 kg, 3 x 8
Cable Cross Glutes - 4 kg, 3 x 8 
(löpning fram och tillbaka från gymmet)
0 kommentarer