Till toppen

Hemma

Nu har vi landat. Resan har gått bra men nu är man lite sliten. Och vet ni va? Min kära svärmor och svärfar kom och mötte upp oss på flygplatsen och dom hade med sig blommor och Sourcream & Onion chips! Haha :) trogna bloggläsare ❤

2 kommentarer

Dags att resa hem

Hejsan allihoppa! Jag sitter här och är överlycklig. Inte för att vi ska åka hem och definitivt inte för att vi måste vänta utanför en miniflygplats i 6 timmar, utan för att jag äntligen fått tag i internet. Det har funnits så mycket saker jag har velat visa er och jag har skrivit en massa inlägg men som inte gått att publicera med det kassa internetet som varit på Kuredu. Med blogg.se appen kan man heller inte spara inlägg vilket är ännu sämre.
 
Just nu sitter jag på ett närliggande hotell på Maldivernas "flygplats-ö" hela ön är en enda stor landningsbana med en liiiiiiiten flygplats och detta hotellet som verkarvara mest bebott av flygvärdinnor och piloter. Nu har vi alltså 6h väntan innan vi flyger till Istanbul. Väl där har vi runt 3h, men som tur är finns det ju lite mer att göra därn (käka turkisk glass).
 
För alla er som vill komma och välkomna mig på flygplatsen så är ni välkomna till Landvetter runt 10-11. Ta gärna med tacos, ett paket mjölk och en påse sourcream and onion chips. Det har jag längtat efter! ;)
 
 
1 kommentarer

Dag 9 - Turtle

Mors!
Hur har ni det mina små landkrabbor? Jag och Emil har precis avverkat en lektion om sköldpaddor dykt på "Turtle Airport" som dom kallar det. Vi ska åkte till en bergsluttning under vattnet som innehåller en massa små grottor där turtlarna vilade, käkade, festade och ja allt annat som sköldpaddor brukar göra. Så från och med nu är vi certifierade sköldpaddsexperter! Bra att ha i vardagliga livet ;)

Nu kanske vi nöjde oss med det och sitter och avnjuter en god middag och 3 flaskor vin? Nope! Just nu sitter vi framför en dator och tittar på en film om Enriched air. Imorgon ska vi nämligen certifiera oss på:
Enriched air
Shark & Ray
Fish ID

Vi ska alltså ta tre kurser imorgon där vi dyker med annan luft än den vanliga och på första dyket kommer vi dyka bland hajar(!!!!!) och rockor och dyk två kommer också vara bland hajarna men då ska vi lära oss mer om de olika fisksorterna.

Nu ska jag återgå till pluggandet! För vi har som sagt mycket att lära oss inför imorgon.
Tjao!

(Edit: försökt få upp detta inlägget under 3 dagar nu, skit internet)

2 kommentarer