Till toppen

Kära tometen...

 
... är det någonting jag vill ha i år så är det detta.
 
EN BUBBELPLASTKALENDER!
5 kommentarer

Fly Thru

Äntligen fredag! Jag ska nu ut på lite after work med ett gäng kreativa tjejer. Så skönt att det är helg för jag har massor med kul saker att göra i helgen. Får berätta mer senare. Men kolla här vad jag hittade. En drive in... eller rättare sagt en fly thru för fåglar. Nu är det slut på att picka efter småfrön på caféborden, här har dom sin egna restaurang. Som ni ser på bild nr 2 så är det solceller på taket som gör att skylten lyser på kvällen. Visst ska fåglar ges chans att fyllekäka också? Transfetter är ju så bra för människor så det borde ju vara kanon för fåglar också. ;)

Källa
2 kommentarer

Lika?

 
Ännu en gång så kom en person fram till mig och sa att jag var lik Agnes Carlsson. Första gången det hände var på en busshållplats i Göteborg. Det var en pensionär som frågade om min syster var "Agnes frånTV". Sen har det kommit lite kommentarer här och var, från olika personer, om att jag är lik henne. Idag efter mitt piloxingpass (svettig och kletig) kom en av kvinnorna fram och sa att hon tyckte jag var lik någon. "Agnes?" frågade jag. "Jaaaaaa!" utbrast kvinnan.
 
Hmm jag vet int riktigt? Hon har större läppar än jag och ögonbrynen närmare ögonen. Haha i vilket fall som helst så tar jag det som en komplimang. Agnes är ju supersöt och verkar ha en helskön personlighet. Vad tycker ni? Är jag lik henne? 
 
 
0 kommentarer