Till toppen

Milkshake

HAHAHA jag har ingen aning om denna annonsen är någonting som McDonalds själva har gjort men jag tycker om den ändå =D Kanske för att jag älskar kossor, kanske för att jag älskar mjölk eller kanske för att jag älskar milkshake.
7 kommentarer

Energibollar


Finns det någonting jag är svag för så är det chokladbollar och chips. Och idag var inget undantag. Jag försöker vara lite nyttig och i alla fall inte äta sånt på vardagar men idag var jag bara tvungen att ha något efter mitt pass på gymmet. Och efter att ha googlat lite så hittade jag min räddning. Energibollar. Ser ut lite som chokladbollar fast är inte alls så onyttiga. Så nu sitter jag här och dricker te, mumsar energibollar och pluggar till dykarcertifikatet. Här nedan ser ni receptet som jag använde mig av. (Jag har bytt ut och lagt till lite saker så det är min egna lilla twist på det hela) MUMS!
How to:
Mixa nötterna i en mixer och häll i en bunke. Blanda i cacaon och 1,5 dl cocos. Mixa sedan katrinplommonen och dadlarna i mixern. Häll över den kletiga fruktmixen i bunken tillsammans med det andra. Blanda, mosja och gojsa till du har en fin smet. Gör till bollar och rulla dom i den sista cocosen. Färdigt!
61 kommentarer