Till toppen

En knubbsäls hälsning

 
 
 
Översättning: 1. Jag kan simma  2. I love you  3. Allt är fantastiskt. =)
0 kommentarer

Dag 1 - Santorini

Hej gänget! Hinner inte skriva så mycket nu men idag har vi badat på en svart strand och hoppat från klipporna. Vi hyrde en fyrhjuling så att vi lättare kunde ta oss runt överallt. Kände mig skit tuff =) Nu ska vi snart iväg och käka middag och se på den berömda solnedgången som alla pratar om här. 
 
 
wiiieeeee
 
PS! Varje gång man är i grekland så hänger det alltid vita lakan på tork hos invånarna. Det hänger på bakgårdar, i gränderna mellan husen och ja... överallt. Jag börjar verkligen fundera på om detta är dekoration eller om greker bara älskar att tvätta vita lakan.
1 kommentarer

Mot värmen

Hej! Nu sitter vi på planet mot Santorini. Det finns internet här fast det är väääldigt segt. Resan har gått bra än så länge men just nu blixtrar det utanför fönstret vilket är  lite läskigt :S Men jag försöker tänka på turkost vatten och 32 gradig värme istället! Ses och hörs... Om inte Zeus tar oss hahah <-- panikartat skratt :)
 
Edit: Nu går vi ner för landning. We made it! Kunde inte ladda upp någon bild förresten så jag fick ta en från arkivet. Tror just det inlägget handlade om lemmel-tåg. Djur som gemensamt begår självmord. 
0 kommentarer