Till toppen

Hanayuki

Nu när jag flyttat från stan så flyttade jag även ifrån mitt vanliga gamla sushiställe. Kändes lite surt för jag gillade det stället och det tar så lång tid om jag ska behöva åka dit varje gång. Men så googlade jag runt lite och hittade tillslut en sushirestaurang som låg nära där vi bor nu - Hanayuki. Så jag tänke va fasen man får la ta och testa i alla fall. Och jag blev definitivt inte besviken!

Det var en ny ägare sedan 3 månader tillbaka som pendlar från Linköping varje dag! Han var väldigt trevlig, men framförallt gjorde den mest fantastiska sushin. Och skillnaden från där jag brukade äta innan så var riset perfekt, man fick mycket extrasaker/grönsaker på fatet plus att det var vackert upplagt. Man kände sig som en asiatisk prinsessa när man såg en blomma gjord av en morot och en ros gjord av (något jag inte kommer på vad det heter hahah)Slutsats. Ska nå äta sushi eller wok någonstans i Jönköping så ska ni definitivt äta på Hanayuki Sushi & Wok i rosenlund. Mmmmmums!
3 kommentarer

Kommentarer

Om du vill så får du bli faster Pernilla till de också ;) haha.. btw jag har bokat mig på ditt pass nu!

GOTT!

Vad roligt att min jättebäbis lyckats fascinera dig :D. Den är ju lite.. speciell ^^.

Kul att du ska starta företag. Det är ju verkligen asklurig det här med loggan. Har vart inne i samma spår om man skulle ha en blandning av för och efternamn.. mm. Får se hur det blir.

Lycka till med förettaget och allt ! :]