Till toppen

Köket före efter

Nu äntligen kommer lite foton från köket som ni röstade fram att jag skulle visa. Tyvärr är nog köket ett av de rummen vi ändrat minst i då vi fortfarande har en del kvar. Jag behöver verkligen hjälp och har ni några tips får ni gärna säga till.


Den största skillnaden är att vi har målat alla blå/gråa väggar vita och alla dörrkarmar och fönsterlister vita. Listen i taket ska även den målas vit, men det jag behöver hjälp med är; Vilken färg/tapet tycker ni att vi ska ha istället för den blommiga fondtapeten som sitter uppe nu? Ska den målas, tapetseras läggas plank.. ja jag behöver alla tips jag kan få.


BTW, hittar inte vårt andra objektiv och därav alla dessa detaljbilder. Jag ska ta lite bättre bilder längre ifrån någon dag när det dumma objektivet hittar tillbaka till mig. Nu får ni pussla och filura lite på vilka delar som passar in vart haha


Före = Svart bildram
Efter = Vit, ljus bildram

Som sagt svårt för er att se hur allt ser ut egentligen med denna kameran. Men! Nu behöver jag alltså hjälp med vad vi ska ha för tapet/färg på denna väggen. Och! Har ni något bra tip spå några snygga vita eller svarta barstolar som ska vara vid vårt barbord? Dom enda stolarna jag än så länge har hittat som inte kostart 2000 spänn är från mio. Den av er som kommer med det vinnande förslaget kommer själv en dag att få sitta på en av stolarna med en drink i handen, mixad av moi =)
1 kommentarer

Kommentarer

Ska kolla runt till dig, lovar! Vill du ha färgglatt eller vitt?