Till toppen

Mot framtiden!

 
Gott nytt år alla fina! 
0 kommentarer

En flickas bekännelser: Tänder

Jag har ända sen jag var ganska ung mått väldigt dåligt över mina tänder. Tänk er att man tar en tub med klister och sprutar in i munnen på mig, sen tar man ett gäng med tänder och kastar in dom och sist men inte minst så skakar man om. Ungefär så såg jag ut i munnen. Inte nog med att alla tänderna satt kors och tvärs så saknade jag "vuxentänderna" som sitter precis bredvid framtänderna. Dom kom liksom aldrig. Jag hade små mjölktänder där tills jag gick i gymnasiet för det var inga tänder ovanför som knuffade bort dom. Att springa runt med mjölktänder i gymnasiet måste vara någon form av rekord! 
Så under min gymnasietid så fick jag dra bort två tänder i nederkäken och en av mjölktänderna i överkäken. Den andra mjölktanden lyckades jag vicka loss på en mattelektion haha. Sen fick jag tandställning som jag smög runt med i över 2 år. Tandställningen gjorde tänderna rakare och drog även ihop de nyblivna gluggarna. Med andra ord så hamnade "huggtänderna" bredvid framtänderna. Men trots att jag nu hade raka tänder så mådde jag fortfarande dåligt över mitt leende. Jag hade liksom trekantiga tänder bredvid framtänderna.
 
 
Det är nog ingen annan än jag själv som egentligen funderat över detta. Jag har aldrig blivit mobbad eller retad för mina tänder utan detta var helt enkelt jag någonting jag ville göra för mig själv. Så för 2 veckor sedan bestämde jag mig. Marsch pankaka mot tandläkaren och berätta hur jag mådde och 50 min senare kommer jag ut därifrån med en liten fasad på de två huggtänderna. Det är alltså inget vitt staket vi pratar om utan dom är fortfarande halvgula och lite si och så. Men alla mjölktänder, gluggar och huggtänder är nu borta! 
 
Så just nu är ingen lyckligare än jag. Efter 25 år är jag äntligen nöjd med mitt leende och vet ni vad? Jag tänker aldrig mer gömma mig på kort.
 


 
 
 
2 kommentarer

Ursäkta mig...

 
 
 
 
 
Din skärm ser lite kletig ut. Jag har ett bra sätt att få den ren. Klicka här
 
 
 
0 kommentarer