Till toppen

Efterrätt!Godkväll pipul!
På jobbet idag har jag vart med och filmat en reklamfilm och tjötat med mix megapol för eventuellt fixa lite radioreklam. Det är faktiskt väldigt roligt att jobba på en reklambyrå då man får göra olika saker näst intill varje dag. Man får plocka fram sitt barnasinne och hitta på allt från knäppa kampanjer till seriösa hemsidor. Kreativiteten fortsatte även när jag kom hem idag. Gör en folder till bekants företag som de ska ha när de marknadsför sig. Jag har fått lite förfrågningar från kompisar som vill att jag visar upp det som görs på jobbet. Ska försöka komma ihåg och vissa detta för er :)


Visst e jag as ball i min outfit? *hostnothost* Haha diggar mitt lilla förkläde som det står "Efterrätten" på. Appropå outfit så sitter jag just nu och slipar på min halloweenkostym. Om jag säger att jag kommer dricka min cider ur en tekopp kan ni då gissa vem jag ska va? Hälften firade halloween förra helgen och resten kommer väl fira till helgen. Kan någon förklara varför det är två helger? Eller vilken helg är det som gäller?
3 kommentarer

Ko-höna

Lunch på jobbet. Sitter och planerar, planerar, tänker och planerar. Vi ska ju som sagt flytta till hus och tankarna snurrar om hur vi ska möblera, vilka tapeter vi ska ha, färg på gardiner och vilka väggar som ska slås ner. Jag tror jag börjar inse vilket sjukt jäkla stort steg det är att flytta till hus. Håller jag på att bli vuxen?!
Näääeeee... det är nog långt kvar.
Appropå mig och min mognad så tänkte jag visa denna. Jag älskar bakgrundsbilden på min mobil. Jag kan inte sluta fudera på vad kossan och hönan tänker. Antar att det enbart är jag i hela världen som går runt och funderar på detta haha :) En av livets stora gåtor.
7 kommentarer

It happend!!


Idag... fick jag frukost på sängen! Jag är nästintill så chockad att jag inte vet hur jag ska fortsätta dagen.
Eller jo, det vet jag. Elin tjatar på att jag måste fixa till min blogg så det tänker jag göra idag. Appropå Elin. Jag utnämnde mig själv till Tant Pernilla åt hennes katt Diesel. Han är nog den sötaste katten i världen, mmm och jag tror nog han brås på mig haha.
3 kommentarer