Till toppen

1 månad kvar

Idag är det 30 dagar kvar tills vi får nyckeln till vårt hus. Kan ni fatta lilla jag ska flytta till hus. Det finns så otroligt mycket jag vill köpa och piffa iordning. Men jag måste försöka hålla mig från att köpa saker till att vi har flyttat in och faktiskt ser vad vi behöver. Sen är det ju lite osmart att köpa saker nu och behöva släpa på det under flytten. Det ska bli roligt att fota alla steg och alla förändringar som kommer ske i villan. Ska se till att ta massa före och efter bilder. :)Har jobbat heeela dagen och kvällen idag så nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig. Ska kasta ur pojkvännen ut sängen som ligger och spelar battlefield 3. Bilden är tagen med min dator därför den kassa kvalisorten.
3 kommentarer

2 x SI helgen fick vi lagt en beställninge på både en ny soffa och en ny säng. Soffan ovan hittade vi på kungsmöbler och sängen på mio. Båda var på rea och det var precis sådana vi letade efter så vi hade verkligen tur och sparade in några tusenlappar.


Soffan på bilden är åt fel håll. Vi ska ha divanen åt andra hållet men annars är den precis likadan, minus fotpallen som står mitt i bilden. Den är farligt mjuk så där kan man nog ligga och slappa alldeles förlänge =) Bilden är på soffan kanske inte är jättesnygg då jag och Emil hoppade runt en del i den innan jag tog foto haha.
1 kommentarer