Till toppen

Shopping och gitarr

Just nu spenderar jag början av min söndag med att springa runt i mina nya kläder jag shoppat på sööööder i stockholm (ska läsas med en bred stockholmska hihi) Har inte ens hunnit plocka bort prislapparna än men det e strunt samma. Och samtidigt försöker jag även nöta in en massa ackord i huvudet. Under förmiddagen är det A A7 Am Am7, D D7 Dm Dm7, E E7 Em Em7 och G G7 Gm Gm7 som jag ska kunna som ett rinnande vatten framlänges, baklänges mixat och huller om buller. Så ikväll ska jag försöka ge mig in på F och kanske C skalan också.  B skalan får vänta till imorgon.


Som sagt det får blir bilder i den otvättade spegeln tills jag hittat en fjärrkontroll till kameran. Var inne på mediamarkt i Sthlm men den var slut där
Jeans Tiger, Linne Monki, Bandeu Gina Tricot.

.
0 kommentarer

Toaproblem

Dagen inleds med att jag tappade ner en pennvässare i toaletten och
medan jag är nere med hela armen och gräver så kommer min pojkvän förbi och säger
"Ska du leka fiskdamm så får du faktiskt se till att gå upp lite tidigare på morgonen så vi hinner "
1 kommentarer

Skapar

Nu har jag dragit på högsta volymen på Spotify och sitter och skapar! Hahah Jag har en massa småbeställningar från olika personer och företag på saker jag ska göra till dom.

Idag har jag bland annat gjort denna pilen. Ser kanske inte så mycket ut för världen men jag har aldrig jobbat med 3D i illustartor innan så det var lite klurigt att knåpa ihop den i början. Med en trekant + lite linjer så fick jag först ihop en vanlig pil som går som en cirkel. Sen så gjorde jag den i 3D och därefter la jag på en "bevel-effekt" (heter det så?) för att sutligen pilla med färger och skuggning så att det matchar företagets färger.


Nu är det in på nästa projekt som ska bli en header till ett nytt företag.
1 kommentarer