Till toppen

Det finns så mycket galna människor


Det var en spännande kväll igår. Tydligen så drog klänning-annonsen mer män till sig än tjejer. Jag hade ett samtal om hur bra den klänningen skulle passa till de nyinköpta stringtrosorna och ett samtal om att han ville att jag skulle ta på mig klänningen och se den på mig. HAHAAH ja vad vore världen utan alla våra knäppgökar.

Nu är det i alla fall torsdag och efter det kommer fredag. Och efter fredag kommer vadå? Nyårsafton! Det kommer bli en fantastiskt bra kväll tror jag och min underbara Emilia kommer ner från Linköping och besöker moi. Happy happy.

Nä nu är snart lunchrasten slut så det är dags att återgå till jobbet. Sitter just för tillfället och lägger in texter på en hemsida vi har gjort. Och efter jobbet blir det att städa lite snabbt hemma för vi får finbesök av några vänner.Hörs snart. Tjao!!
1 kommentarer

Kommentarer

Hej! :) Börjar nästan titta in på alltför många bloggar vid det här laget så tiden knappt räcker till, men det är ju alltid kul att kika in lite i andras liv och även när man hittar nya bloggar!:)Bara en kul grej såhär i juletid (även om den nu har passerat...) Men eftersom tajmingen var så bra så att jag gärna berättar det vitt och brett. :)Vi var till Gävle för att se julbocken 1/12, första gången för mig. Hoppades att vi skulle hinna dit innan den brann ned, om detta illdåd (eller tradition?)nu skulle ske även i år. Det slog mig mest vad mycket MINDRE den var än jag faktiskt hade trott när jag först klev ur bilen...Men vi tog bilder på den och gick runt den och sånt och åkte sen direkt hem till Sthlm igen. Det var kallt. Nästa morgon vaknade jag upp till nyheten att den just hade brunnit ned sen på natten, bara några timmar senare…Den bloggade i alla fall också. Och twittrade. Och hade just fyllt 45 år, till råga på allt. :)/John