Till toppen

Min version av 118 800

Ja vad gör man om man har tråkigt en söndag? Jo man gör en egen version av 118 800. Hahaha jag har aldrig ens ringt till dom eller smsat men deras olika junglar har satt sig på hjärnan. Så här kommer i alla fall min version. Och som sagt ta det med en klckspark för jag kan inte sjung HAHAHA
118 800 lounge version
1 kommentarer

Söndag = fixardag

Hej!
Idag har jag varit riktigt effektiv under första halvan av dagen. Vi åkte hem till svärmor och svärfar för att byta däck på bilden. Har aldrig bytt ett däck i hela mitt liv... jo på en liten leksaksbil så bytte jag däck en gång men det var definitivt lättare än det här. Nä okej så svår var det ju inte men jag är glad att jag hade med mig min (muskulösa) man som gjorde allt bärande. Jag fick skruva av muttrarna medan han hängde på däcken. Jag jag insåg hur tråkigt det var att byta däck så ägnade jag resten av tiden åt att göra de med kvinnliga delarna. Dvs att skura rent sommardäcken som så dom är fina och rena då vi plockar fram dom nästa år.


Resten av dagen har jag och Emil legat framför tv och ätit kakor som vi doppat i mjölk hihi. Det är precis så man ska spendera en söndag tycker jag! Lite "måste-arbeten" och mycket slappa ;)
Vad ni andra hittat på? Har ni förresten smakat på de nya ballerina kakorna?
Mmmmmm...
0 kommentarer

Plåster-ilands-problem
Vart hos doktorn och tagit sista vaccinationssprutan.
Blev besviken när han sa att han bara hade de vanliga bruna plåstrena
.... suck


0 kommentarer