Glass med kolasås

Julpyssel, glass med kolasås, gym och snart är det dags att leka första advent med kompisarna. MYS!

Middagen blev kanon! Nu vankas det blåbärs...

img_0056 (MMS)

Middagen blev kanon! Nu vankas det blåbärspaj och ett glas champagne för att gratulera Jens som fått nytt jobb. Åh vad levande eld som sprakar är fantastiskt :)


Thank god its thanksgivng! Har precis tömt...

img_0055 (MMS)

Thank god its thanksgivng! Har precis tömt kalkonen och fyllt den med en massa gott! Appropå det, i kalkonen hade dom stoppat in den avkapade halsen och hjärtat låg i en plastpåse... Yuck! Nu ligger den i ugnen och myser och själv sitter jag å myser med en cider framför glee medan killarna skottar. Livet är fantastiskt!  Vad tror ni? Kommer jag lyckas med kalkonen?


Hej småfisar!
Kom precis hem från ett grymt bodypump pass! Jag och Emilia hängde oss fast på de stora vikterna som två gamla plåster på en hårig arm. Känner faktiskt redan hur musklerna bara växer och växer! Vet inte om det syns på bilden dock. Men jag har ett nytt bra smaltips för er som vill gå ner fort. Låt ett afrikanskt jättemarsvin tugga på vpå bilringarna så slipper ni gymma!Hoppas er tisdag har vart kanon också.
Loads of hugs!

Dags att rensa ut garderoben!


Grattis pappa!

I fredags var det kalas för min kära pappa och då fixade vi såklart en present till honom (som den sanna fotbollsälskaren han är) han sent kommer att glömma


Det var jätteroligt att få träffa honom vill jag bara säga. En kille som är väldigt down to earth och väldigt snäll som tog sig tid att göra detta för ett födelsedagsbarn han aldrig träffat.

Kära dagbok

Idag insåg jag en sak. En sak som jag nog egentligen hela tiden vetat men inte velat tro på. Jag är både glad och ledsen på samma gång. Man kan inte få allt man vill här i livet och det gäller att prioritera. Trots att att jag är ledsen för att välja bort saker och ting så känner jag ändå att jag har gjort det rätta valet.Sov gott kära dagbok, för i morgon är det nya tag som gäller. För då ska man än en gång (förhoppningsvis) blir förtrollad av senaste Harry Potter filmen. Åh jag har förresten en sak att visa er imorgon ;)

Påväg hem från ingenstans (även kallat öxa...

img_0047 (MMS)

Påväg hem från ingenstans (även kallat öxabäck). Känns som  bilen åker skridskor på den smala slaskvägen. Det enda ljuset är reflektionerna från de idisslande älgarnas förvånade ögon! På radion pumpas härliga covers från dj Clabbes party timma . Haha fantastiska lördag!


Testar nu om jag kan mms:a till bloggen. H...

img_0040 (MMS)

Testar nu om jag kan mms:a till bloggen. Hallå bloggen! Do You hear me?


AssassinsGodmorgon!
Vaknade i natt utav att jag (i min dröm mördade en väv). Vi var verkliga människor som sprang omkring i playstationspelet Assassins. Usch var verkligen jätteledsen och ångerfull när jag vaknade där. Förlåt mig kära vän för att jag sköt en pil i huvuder på dig.


Idag är det i alla fall onsdag och jag har många roliga saker planerade denna veckan och nästa! Känner mig lite  viktigt då jag just nu kan kalla mig för en upptagen kvinna hahaha nä jag kanske inte är riktigt så uppbokad. Men jag har i alla fall en massa roligt som ska hända.  Nu ska jag tex egentligen sitta i bilen på väg till jobbet insåg jag, så nu måste jag rusa!!


KRAM!

Lunch
Det är lunchrast på jobbet och jag är jättetrött. Funderar på om jag saknar vitaminer kanske, för något speciellt ansträngande har jag inte gjort denna helgen. Får ta å köpa en dunderkur i eftermiddag. Eller så kanske man skulle ta å hoppa i vättern. Då hade man nog piggnat till!


Nä nu är det dags att återvända till det som ger en brödafördan.
Hoppas ni alla andra har en kanonmåndag. Känner på mig att det kommer bli en spännande vecka hihi.