Till toppen

Bröst bröst bröstBörja fundera på vad gjort hela mitt liv för jag har jättesvårt att placera brösten rätt. Ena stunden sitter dom för långt ner andra för långt ifrån varandra osv. Hur ser ett par bröst ut och vart sitter dom?!


Idag började vi lära oss grunderna i kroppens anatomoi á la fashion pose. Jättekul och mycket lärorikt. Detta var nog den roligaste lektionen på länge. Åh vad jag älskar att måla. Förresten så fick jag högsta betyg i klassen på skuggteknik. Fröken sa "For those of you who had problem can talk to Pernilla, cause she did really excellent!" Hihi mina 5 sekunder i rampljuset! Kände mig som en hund som hämtat in posten utan att tuggat sönder den först. Duktig flicka! 

Plugg♥Myskläder

 

 

PS! Emil har vunnit varenda match hitintills med cirkus 10-1 i varje match. Jag tror att lille Emil kommer ta hem AFO pokalen. Go honey Go!!
4 kommentarer

BrrrIdag var det 19 grader här i Sydney och jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Precis som fröken Emilia sa så tror jag att jag har vant mig vid 28 grader värme.
2 kommentarer

Ajja bajja!

 För första gången någonsin (som jag kan minnas) ska jag, Pernilla Bolwede, inte gå in 100 % till en inlämning.

För det första så har jag mycket annat nu som jag kan lära mig mer av vilket jag då hellre prioriterar. Och för det andra så verkar läraren lite korrupt. Haha säger inte mer än så...

Men i alla fall. Det värsta är att jag känner mig elak. Inte mot mig själv utan mot läraren som får en inlämning där någon inte suttit och svettats med i flera veckor. Nu menar jag inte att det är en värdelös rapport och crappy annoner jag lämnar in men ändå. Jag känner mig jätteelak. Har alltid varit en betygnörd som SKA ha högsta betyg på allt. Jag är så knäpp att jag inte ens kan skämma bort mig med att faktiskt nöja mig med ett godkänt och stressa ner.

Just nu känner jag mig någorlunda färdig med arbetet som ska lämnas in och tänkte bara rätta till det sista i morgon för att sen ta ledig på fredag och hitta på roliga äventyr istället. Men om jag känner mig själv rätt så sitter jag nog på fredag i alla fall och hemligt kämpar för det där VG:t ändå haha.

Annonsen ni ser som nummer 2 nedanför är en av 5 annonser jag satt ihop idag lite snabbt (vanligtvis sitter jag åtminstone 2 dagar för att få allt rätt. Nu har jag gjort 5 stycken på några timmar). Och jag vet att jag kunde gjort den sååå mycket bättre men jag ska ju nu unna mig att faktiskt inte kämpa rumpan av mig för en gång skull så den får bli som den blir.

Den riktiga orginalannonsen såg ut såhär:

Haha första gången jag fick se annonsen vi skulle göra om trodde jag att det var en kräm för hästar eller en anti-mygg kräm haha ingen anti-rynk kräm. En kossa på burken är inte det första man tittar efter när man letar efter en antirynk kräm precis.

 

 

Detta är min:

 

 

 

 

Nä nu ska jag fortsätta arbeta. Har som sagt andra läxor att göra!

 

Hörs snart igen
Massa kramar P

4 kommentarer