Till toppen

Partaj

Tjotafräs!


I Sverige firas det för att ett speciellt par ska gifta sig idag men i Sydney är det avskedspartaj för mig och Emil. Vi ska ner till Hotellet bredvid och äta middag med vännerna. Haha fast denna gången blir det med Emils vänner då alla mina har åkt hem eller är för unga (har nämligen fått vänner här nere som snaaaart ska fylla 18 hahah). Åh va jag känner mig gammal.


Apporåpå ålder så har jag nu vart iväg och shoppat födelsedagspresenter för pengarna ni skickade. Dock så är det jättereor här nere i Sydney för det är slut på deras Financial year så alla sakerna fanns inte kvar. Men jag ska visa för er någon dag vad det är jag har köpt. TACK SÅ JÄTTEMYCKET Anna & Peter, Farmor, Lotta med familj och Mamma & Pappa. Blev jätteglad!! Mycket bra val av kläder också ;) hihi


Nä nu måste vi gå. Emil är jättefin med skjorta och väst och grejer man han är för blyg och vill inte visa sig på kort den fjanten. Så här får ni en bild på mig och mitt långa hår. Har inte klippt mig på ca 8 månader. Kanske är dags nu eller?!
Kramis
0 kommentarer