Till toppen

Poison running trough my vains!

Titta vad jag hittade i ett skåp här idag.
Hmmm frågan är vad hon som äger lägenheten brukar använda det till!?


¤


0 kommentarer

Pernillas Dagbok - Pass it forward

Såg precis en dokumentär om en man i USA som har skickat ut 1000 tomma böcker som kan cirkulera runt om i världen där folk får skriva i. Så jag tänkte varför inte göra samma sak fast i en svensk version?

Jag har alltid velat skriva en dagbok men har aldrig lyckats få klart en hel bok. Jag kommer några sidor och sen tröttnar jag. Vad är det för roligt med att skriva bra tankar, måla fina teckningar och skapa fina saker utan att någon får ta del av det?


Så när jag kommer hem till Sverige så ska jag köpa mig en bok med vita sidor. Boken ska sedan skickas från hand till hand runt om i Sverige. Varje person får bidra med det han eller hon tycker är viktigt, fint, roligt eller spännande. Det kan till exempel vara en dikt, teckning, text om hur det är att vara buddist, bilder från när du hoppade fallskärm, minnen från hur det var på 30-talet, kändisautograf, tips om fiske, scrapbooking... osv Ja precis allt mellan himmel och jord ska man få skriva om i boken innan man skickar den vidare.


När man skickar den vidare ger man den till någon som bor i en annan stad än du själv och som du tror skulle kunna tillföra något. Varje person får i uppgift att inte bara hitta på något roligt i boken utan även att maila mig om vart boken befinner sig så jag kan uppdatera det här på bloggen. När boken är slut skickas den sedan till mig så jag kan scanna in alla sidor och visa era tankar och teckningar för världen :D


Jag vet inte hur det kommer att gå eller om den kommer hamna i en garderob hos någon men jag tänker i alla fall testa! Ska skriva mer om detta när jag väl köpt boken.


Få den
Läs den
Skriv den
Ge den

Vad tror ni, kan det lyckas?
5 kommentarer

Partaj

Tjotafräs!


I Sverige firas det för att ett speciellt par ska gifta sig idag men i Sydney är det avskedspartaj för mig och Emil. Vi ska ner till Hotellet bredvid och äta middag med vännerna. Haha fast denna gången blir det med Emils vänner då alla mina har åkt hem eller är för unga (har nämligen fått vänner här nere som snaaaart ska fylla 18 hahah). Åh va jag känner mig gammal.


Apporåpå ålder så har jag nu vart iväg och shoppat födelsedagspresenter för pengarna ni skickade. Dock så är det jättereor här nere i Sydney för det är slut på deras Financial year så alla sakerna fanns inte kvar. Men jag ska visa för er någon dag vad det är jag har köpt. TACK SÅ JÄTTEMYCKET Anna & Peter, Farmor, Lotta med familj och Mamma & Pappa. Blev jätteglad!! Mycket bra val av kläder också ;) hihi


Nä nu måste vi gå. Emil är jättefin med skjorta och väst och grejer man han är för blyg och vill inte visa sig på kort den fjanten. Så här får ni en bild på mig och mitt långa hår. Har inte klippt mig på ca 8 månader. Kanske är dags nu eller?!
Kramis
0 kommentarer