Till toppen

Första gången jag äter sushi


Idag bestämde sig Pernilla för att hitta på nya äventyr och det slutade med att det denna gången skulle handla om mat, nämligen Sushi! Har aldrig testat på detta innan då jag som yngre inte har varit så förtjust i fisk. Plus att jag aldrig tyckt om att bada bland sjögräs så varför äta det? Köpte dock en fryspizza ifall jag skulle inte skulle tycka om det. Men det var faktiskt helt okej. Tåls att testa igen. Så nu känner jag mig som en äkta Japan!!


5 kommentarer

Lean on me
Det tålls att säga flera gånger... JAG ÄLSKAR NICK PITERAS FANTASTISKA RÖST. Han kan få vem som helst lycklig!!
1 kommentarer

Hemlösa männsikor

Blir så ledsen varje gång jag går förbi hemlösa männsikor och här i Sydney finns det massvis av dom. Det värsta är att det inte finns någonting jag kan göra för att ge dom ett tak över huvudet och jobb. Det borde finnas mer galor för de hemlösa i sitt egna land. Vi skickar flera miljoner till människor i andra länder som svälter (vilket jag tycker är bra). Vi borde också hjälpa dom som finns på våra egna gator och svälter.

Många tror att alla är alkoliser och att det är deras egna fel. Jag har däremot pratat med en hemlös man. Han heter Peter, är runt 45, hade ett jobb och levde ett trevligt liv med sin fru och sitt barn. Tills den dagen frun var otrogen. Det slutade med skillsmässa och deprission som gjorde att Peter förlorade jobbet och därmed lägenheten och livet. Nu sitter han inne i nordstan i Göteborg och säljer faktum för att sakta försöka ta sig tillbaka in i livet.

Detta var kanske ett väldigt deppigt inlägg men jag vill bara säga att det är lätt att missa vissa saker för att dom är för nära. Och varje gång jag går på stan så sitter det någon i varje gatuhörn, dag som natt, i solsken som i regn. Och tigger och ber för att få lite mat.

http://newworldodor.files.wordpress.com/2009/02/homeless-cuddling-dog-by-kirsten-bole-100-dpi.jpg

0 kommentarer