Till toppen

Om jag var påve!

Om jag fick vara påve för en dag skulle jag starta en blogg med "dagens outfit"
Tänk va många personer det är som skulle vilja veta vart han köpte sin hatt!Heja alla mina små lärjungar! Nu skall jag till kyrkan och hänga med Paulus, Jacob och Noa. Ikväll skall vi dricka vin och äta oblat framför Svenska hollywoodfruar.

Dagens outfit:
Hatt: strl XL (Xtra Long) Röda korset 20 kr
Röda kofta med rosor på: mormors snott
Ringar: Gina tricot 200 kr
Guldstav: Gardinstång med julgransstjärnan på toppen made by me *lol*
Sjal: En marknad i sunny beach 50 kr
Då kanske man skulle passat på att byta stil och se hur folk reagerar. Sätta på sig en keps när och springa och handla på ica? Punkstil kanske?! Eller varför inte köra tema: trendigt? Tog på mig en passade keps för att hedra vår påve i detta inlägg! :D


0 kommentarer

Lycklig.

Tänk att streck på ett papper kan göra en så lycklig. Här är en del av det jag hittade på datorn när jag kom hem från en stressig dag på jobbet

"Jag älskar känslan när jag vaknar på morgonen och ser hur du andas...

Jag älskar känslan av trygghet att få somna nära dig…

Jag älskar hur dina ögon ler när du är lycklig..

Jag älskar världen när du är i närheten..

Jag älskar verkligen dig, Pernilla Bolwede"

 

0 kommentarer

Jag är rädd för min bok

Läxböcker är som en annan version av städmani och svininfluensan. Då fort man börjar läsa böckerna blir man trött, får ont i huvudet, känner att allt annat är roligare än det man gör och jag kan till och med få städ-cravings! Det slutar med att jag plockar disk eller damsuger... allt annat än att läsa den dumma boken!


Finns det något botemedel? Tänk om man kunde äta ett piller som gjorde att man kastade sig över alla läxböcker och tänkte! Åhh du kära bok som är kunskapens källa! Låt mig få läsa dig!
0 kommentarer