Till toppen

Mini-Mike

Filmen kanske inte verkar vara så speciell i början... men häng kvar en stund så ska ni få se en häftig liten kille :D
2 kommentarer

Snoppmålare!Var inne på min vän Ninas blogg och såg att hon hade vart och tittat på den här mannen som är konstnär. Det enda som skiljer honom från alla vanliga målare, förutom att han målar i silverhatt, är att hans enda verktyg är hans snopp och hans rumpa!


Hur kommer man på sånnna idéer?! Hahah och vem vill ha en tavla där man vet att någon har vart framme med sin junior och kletat hahaha.
1 kommentarer

Meddos nya balla solarie

 

På onsdag nästa vecka är det dammidag. Vilket betyder att killarna i klassen ska fixa en middag och spex till tjejerna. Det enda vi behöver göra är att luta oss tillbaka, äta god mat, dricka och titta på (som det brukar vara) mycket naket och roligt hahah.

Till denna afton som har temat "Hemmafruar på röda mattan" tänkte jag bli lite brunare. Om man tittar på svenska hollywoodfruar så är ju dom solbrända dygnet runt ;). Påväg till Meddo idag så gick det förbi en jättevacker indisk kvinna. Jag tänkte genast att "åhh va fuskigt att få vara brun året runt!" Senare när jag kom till solariet så läser jag om den nya spacade solariet i rum nummer 5. Då det var upptaget sätter jag mig ner och väntar på att det ska bli min tur.

Medan jag sitter där hinner jag studera alla människor som kommer ut från de andra rummen, solbrända och fina. Först kom en antagligen singelman i 40 års åldern (fråga mig inte varför jag tror det men ibland ser man sånt  haha). Men tätt efter det kommer det ut två killar nästan samtidigt från rummenbredvid varandra.
Två mörkhyade killar?! först trodde jag att dom somnat och betalat för 5 timmar, men det var faktiskt 2 afrikanska vänner som hade vart inne och solat!!

Helt enkelt så kanske det inte bara jag som är missnöjd över min tuggumirosa kropp utan även de som faktiskt är redan naturligt fuskar också genom att spring på solarium. haha Got ya'll!!

 

 

 

 

Nu i alla fall måste jag berätta om det nya super solariet i rum nr 5.  För det första är det mycket bredare än ett vanligt solarie. Hahah funderar på att ta medmig pojkvännen nästa gång. Sen så har de en massa häftiga funktioner som inte de andra solarierna har!

  1. Höja och sänka musiken (mycket bra få fläkten brötar ganska mycket)
  2. Man kan byta kanal på radion
  3. Sätta på så att solariets aromaterapi grejsimojs haha så det luktar gott i hela rummet
  4. Sätta på en extra ansiktskanon (mer-brun-i-ansikts-knapp)
  5. Sätta på fuktsprej som sprejar fukt på en varannan minut (SÅÅÅ SKÖÖÖNT)
  6. Det är en kvinnlig röst som hälsar dig välkommen när solariet säts i gång och avslutar med "Jag hoppas du hade det trevlitgt och välkommen åter!" när tiden är ute.

Detta solarium kan jag verkligen rekommendera! Och nu fram till sista november är dte halva priset! (Hahah jag låter som en försäljare.) Nä nu ska jag mysa ner mig i sängen för i helgen blir det att sitta i skolan och plugga :P


KRAAM

 2 kommentarer